Ragdollklubben

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Ragdollklubben uppmanar sina uppfödare att följa klubbens hälsoprogram. 

Därför vill vi erbjuda våra medlemmar, söndagen den 10 november klockan 10:00 - 12.00, ultraljudsscreening i Helsingborg,och även ge ett erbjudande om rabatt till katter över 3 år (gäller tre katter, först till kvarn! Endast medlemsägda katter dock.)

Torkel Falk, leg. veterinär och kardiolog med lång erfarenhet av att scanna hjärtan och njurar, är en av PawPeds 16 i Sverige godkända veterinärer. Han kommer att hålla en infoträff kl 10-10.30 om hjärta och njurar, passa på att ställa alla dina frågor! Vi bjuder på fika. 

Ange kattens/katternas namn, ålder samt ditt namn när du anmäler katten/katterna. Anmälan är bindande och skickas till Susanne Göransson på sms 0760067485
Du betalar 100 kr per katt i anmälningsavgift via swish till Susanne Göransson på 0760067485 och sedan 950 kr per katt i samband med besöket. Obs! Endast kontanter eller swish på plats!

Mer statistik behövs!
Därför sponsrar Ragdollklubben återigen tre katter äldre än tre år. Undersökningen kostar då endast 650 kr. 
Vår kassör Lena återbetalar 300 kr efter det att besöket genomförts men du måste själv kontakta henne (kassor@ragdollklubben.com
Vår erfarenhet är att väldigt få äldre katter scannas, så om du har fler, som du skulle vilja få undersökta till ett reducerat pris, skriv detta i din anmälan. I mån av möjlighet fixar vi det.

På hemsidan, under rubriken Länkar > Hälsa, finns blanketter för vardera ultraljudsundersökning av hjärta och njurar. 
Skriv ut blanketterna, fyll i patientinformationen (uppgifterna om katten och dig själv) och ta med till undersökningen. 
Kom ihåg att ta med kattens/katternas stamtavla och de ifyllda blanketterna!

VÄLKOMNA TILL

Din Veterinär
Ekvändan 2
Helsingborg

Efter undersökningen
Skicka resultaten till:
e-mail: avelssekreterare@ragdollklubben.com där du lägger med fotografier på din katts testresultat eller så postar du ett vanligt brev t
ill: Karin Eklund, Norrnäs 135, 880 41 Edsele

Vid frågor eller funderingar kontakta mig, Susanne Göransson på tel nr 0760067485

Medlemsförmåner

Som medlem i Ragdollklubben får du följande rabatter och förmåner.

Rabatt på försäkring hos Agria

10% rabatt på din försäkring hos Agria, vår samarbetspartner i försäkringsfrågor. Kontakta vårt medlemsregister för att få ditt medlemsnummer som du ska uppge till Agria.

Rabatt på DNA-test hos AnimalsDNA

10% rabatt på DNA-test om ni skickar ert DNA-test till AnimalsDNA. Kontakta avelssekreteraren för få rabattkoden.

 


DMC Firewall is a Joomla Security extension!